Το ΜΕΤΑ ΟΣΥ πάλι αδιάβαστο ... ! Θέλετε ονοματεπώνυμο ; σας τα δίνουμε ...



Η προσπάθειά σας να διαστρεβλώσετε την αλήθεια και να διακαιολογήσετε την απραξία σας μέσα από μία ανακοίνωση, σας παρασύρει για μία ακόμη φορά σε λάθος κατεύθυνση και τελικά το αυτογκόλ είναι αναμενόμενο ... αλλάξτε επικοινωνιολόγο και συντάκτη όσο ακόμα είναι νωρίς ...
 
Δεν μας αιφνιδιάζει ούτε μας εκπλήσσει η επιμονή σας να αποποιείστε των ευθυνών της δικής σας παράταξης η οποία πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα και η πλήρης κάλυψη της διοίκησης και των υπουργών που συντέλεσαν στο μπλοκάρισμα ουσιαστικά των ΣΣΕ και στο κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού. Τα δικά σας στελέχη πήραν τα εύσημα για τον κρυφό σχεδιασμό, «κλέβοντας» τα λεωφορεία από την κίνηση και μεταφέροντας τα σε άλλα αμαξοστάσια  ... δεν σας πιστεύει κανείς ότι δεν ξέρατε τίποτα!

Προσπαθείτε να φορτώσετε στο Συνδικάτο, την ήτα της δική σας κυβέρνησης να σκίσει τα μνημόνια, τόσο για τα εργασιακά όσο και για την συρρίκνωση της εταιρίας αλλά και τις ιδιωτικοποιήσεις «με πόνο καρδιάς» βλέπε ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
 
Διόλου τυχαία δεν γράφετε τα ονοματεπώνυμα για το Ελληνικό και τη ΣΣΕ, (ιδίως αυτήν όταν εσείς οι ίδιοι δεν έχετε εγκρίνει ούτε ένα σχέδιο στα Διοικητικά Συμβούλια), Ξέρετε πολύ καλά ότι όσο και να προσπαθείτε να αφήσετε να εννοηθεί ... τα ονοματεπώνυμα είναι γνωστά και σας τα υπενθυμίζουμε.
  • Το κλείσιμο του Ελληνικού έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Υπουργός Μεταφορών Χ. Σπίρτζης … 
Εδώ είναι και η απόδειξη, όπου με απόφαση του υπουργού μεταφορών στις 30 Μαρτίου 2018 ΑΔΑ: 66ΖΔ465ΧΘΞ-2ΓΩ …  με «πόνο καρδιάς» και με μεγάλη βιασύνη διότι εμπόδιζε την επένδυση! βλέπουμε όμως ότι  εδώ και ένα χρόνο η μόνη μπουλντόζα που μπήκε ώστε να ξεκινήσει η επένδυση, ήταν αυτή που ισοπέδωσε το αμαξοστάσιο ! συνεπώς και χρόνος για παράταση υπήρχε και χρόνος να βρεθεί άλλος χώρος όπως προβλέπονταν ! 
  • Τα θέματα που αφορούν τη ΣΣΕ και μη μισθολογικές παροχές, έχουν επίσης ονοματεπώνυμο, όχι ένα αλλά σύσσωμης της κυβέρνησής σας, μην ντρέπεστε να το πείτε,  ν. 4336/2015 - ν. 4484/2017ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ … 
ν. 4484/2017


Όπως λένε οι παραπάνω μνημονιακοί νόμοι, με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ, καμία υπογραφή ΣΣΕ αν δεν εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, αφού όλες ξεπερνούν τα 5000 ευρώ … παρόλα αυτά  καυχιέστε για ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, βάζοντας ταυτόχρονα  πλαφόν σε αυτές ! 


Υ.Γ : Μην μιλάτε εσείς για ιδιωτικοποίηση, το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ είναι δικό σας δημιούργημα  ... έχει 99 χρόνια μπροστά του... !  

Η ΔΑΚΕ έχει τοποθετηθεί επίσημα και το ξαναλέμε άλλη μια φορά ...

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ



Δημοφιλείς αναρτήσεις