Σημαντική αύξηση δυνάμεων της ΔΑΚΕ Ι.Τ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης



Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ ΙΤ για την σημαντική αύξηση των δυνάμεων της στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης - Ενίσχυση των δυνάμεων της Παράταξής κατά 50% στη Διοίκηση του ΕΚΘ και διπλασιασμός των αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ


Αθήνα 12 Νοεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντική αύξηση δυνάμεων της ΔΑΚΕ Ι.Τ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. (και) στο 33ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), του δεύτερου μεγαλύτερου Εργατικού Κέντρου της χώρας, επιβεβαίωσε εμφατικά την ανοδική της πορεία.
Η ενίσχυση των δυνάμεων της Παράταξής μας κατά 50% στη Διοίκηση του ΕΚΘ και ο διπλασιασμός των αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ είναι ένα ακόμη ιδιαίτερα αισιόδοξο αποτέλεσμα που πιστοποιεί αφενός τη συνεχώς αυξανόμενη μαζικότητα της ΔΑΚΕ, και αφετέρου την ουσιαστική καταξίωσή της στη συνείδηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας.
Συγχαρητήρια στα στελέχη μας στη Θεσσαλονίκη για το έργο και τις δράσεις τους. Όλη αυτή την τριετία στάθηκαν δίπλα στους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης μας και στα προβλήματά τους που διογκώθηκαν και εντάθηκαν από τις απαράδεκτες κυβερνητικές επιλογές και πολιτικές.
Καταγράφουμε νικηφόρα αποτελέσματα σε όλη την επικράτεια και στο σύνολο των τομέων της ελληνικής οικονομίας με σημαντική διασπορά σε κλάδους και επαγγέλματα, διεισδύουμε δυναμικά και υπεύθυνα σε νέους χώρους δουλειάς, ενδυναμώνοντας τη συνδικαλιστική μας παρέμβαση.
Ολοένα και περισσότερο οι άνθρωποι της εργασίας εμπιστεύονται τη ΔΑΚΕ Ι.Τ. επιβραβεύοντας την ελεύθερη σκέψη και δράση, το μέτρο και τη μετριοπάθεια, τις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις μας για όλα τα φλέγοντα εργασιακά και κοινωνικά ζητήματα.
Η ΔΑΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά με πυξίδα της το ριζοσπαστικό κοινωνικό φιλελευθερισμό.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… δυναμικά και αποφασιστικά με μοναδική νομιμοποιητική μας βάση τους εργαζόμενους.
Είμαστε πολλοί και γινόμαστε περισσότεροι σε πείσμα κάποιων λίγων που έχουν (απο)μείνει ελάχιστοι…
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις