Ευχαριστίες από την ΔΑΚΕ ΟΣΥ για την εκδήλωση της κοπής πίτας που έγινε στις 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΔΑΚΕ ΟΣΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της καθιερωμένης βασιλόπιτας που έγινε στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΄΄ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ΄΄ στις 25 Φεβρουαρίου 2024. 

Παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης, της διοίκησης της ΟΣΥ και πάρα πολλών μελών και φίλων της ΔΑΚΕ και εν μέσω θερμών ευχών για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΄΄ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ΄΄ στις 25 Φεβρουαρίου 2024 στο Περιστέρι.

Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΟΣΥ και του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ Κυριάκου Κωστάκου και κατόπιν ακολούθησε η κοπή της πίτας με τους εκλεκτούς καλεσμένους να παραλαμβάνουν το κομμάτι τους απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Οικονομικών Θεοχάρης (Χάρης) Θεοχάρης, οι Βουλευτές: Δημήτρης Μαρκόπουλος και Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου, ο Γενικός Δ/ντης Υποστήριξης Σωκράτης Χανός, από την περιφέρεια Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος, ο αναπληρωτής γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο) και πρόεδρος της Ε.Κ.Ο Ναυτιλίας της ΝΔ Λευτέρης Παπαναστασίου, από το γραφείο της υφυπουργού μεταφορών  Χριστίνας Αλεξοπούλου ο Γιώργος Καλαφατάς, εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ & ΔΑΚΕ ΕΚΑ Κώστας Σιορίκης, Παναγιώτης Κορδάτος, Στέλιος Ινεπέκογλου, ο Φώτης Νικολόπουλος Μέλος ΔΣ - Εκπρόσωπος Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ και ο Αλέξανδρος Κομίνης  Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ Ηρακλείου Αττικής, χαιρετισμό για την εκδήλωση  απέστειλε η Μαρία Συρεγγέλα Βουλευτής και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου, αναφέρθηκε στην ανανέωση του στόλου, προσλήψεις προσωπικού, στην διαπραγμάτευση που έχει ξεκινήσει για την νέα ΣΣΕ, στην αναγνώριση της προϋπηρεσίας από τον ιδιωτικό τομέα των νέων συναδέλφων και τέλος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ο.ΣΥ  που θα αρχίσει να υλοποιείται...


































































































Η κίνηση του Διευθύνοντα  Συμβούλου  της Ο.ΣΥ Στέφανου Αγιάσογλου, να χαιρετήσει με χειραψία όλους τους παρευρισκόμενους πριν αποχωρήσει από την εκδήλωση, συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια από τους εργαζόμενους. 

Τον ευχαριστούμε κι εμείς που η παρουσία του δεν είχε τυπικό χαρακτήρα αλλά ουσιαστικό καθώς γευμάτισε, αντάλλαξε ευχές και διασκέδασε μαζί με τους εργαζόμενους. 

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, δέσμευσή μας την επόμενη χρονιά η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε έναν μεγαλύτερο χώρο καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής αρκετά στελέχη δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις