Συγχαρητήρια επιστολή των στελεχών της ΔΑΚΕ ΟΑΣΑ ΟΣΥ για την εκλογή του Κώστα Σιορίκη στη ΓΣΕΕ



Θα θέλαμε μέσα από αυτό το κείμενο να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ - ΟΑΣΑ - ΟΣΥ και του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ  Κώστα Σιορίκη για την εκλογή του στη ΓΣΕΕ.


Φίλε Κώστα, όλα αυτά τα χρόνια, με το ήθος σου και την προσωπικότητά σου ως συνδικαλιστής αλλά και ως άνθρωπος πάνω απ΄ όλα, έχεις καταφέρει να εκπροσωπήσεις επάξια την παράταξη της ΔΑΚΕ και από πολλές θέσεις ευθύνης, στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ. 

Πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, με τη σεμνότητα και τη σοβαρότητα που σε διακρίνει αλλά πρωτίστως με υπευθυνότητα, προστατεύοντας τον θεσμό του Συνδικάτου, συνέβαλες στον μέγιστο βαθμό τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων, όταν μνημονιακοί νόμοι κατάργησαν τις ΣΣΕ, να υπογραφούν νέες ΣΣΕ κρατώντας «εν ζωή» όλα τα θεσμικά, αλλά ιδίως στην τελευταία ΣΣΕ με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και είναι γνωστές σε όλους, η συμβολή σου ήταν καθοριστική αυξάνοντας τα θεσμικά, αλλά και τα μισθολογικά, παρά το ενιαίο μισθολόγιο που μας δεσμεύει.

Η συμβολή σου επίσης καθοριστική ως επικεφαλής της παράταξης στις τελευταίες εκλογές του Συνδικάτου, όπου καταφέραμε όλοι μαζί να αυξήσουμε τις δυνάμεις της ΔΑΚΕ - ΟΑΣΑ - ΟΣΥ, να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ΟΣΜΕ και Ε.Κ.Α αυξάνοντας κι εκεί τις δυνάμεις της ΔΑΚΕ και να κλείσουμε τη χρονιά με την εκλογή σου στη ΓΣΕΕ, όπου και εκεί η ΔΑΚΕ Ι.Τ αύξησε τις δυνάμεις της σε μεγάλο ποσοστό.

Απ΄ όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα στην συνδικαλιστική σου θητεία που ελπίζουμε να συνεχιστεί με επιτυχίες, αξίζει να σημειωθεί πως έχεις καταφέρει να σε σέβονται και οι αντίπαλοί σου, που δείχνει το ήθος σου και την αξία σου ως άνθρωπος.

Φίλε Κώστα, σε συγχαίρουμε για την εκλογή σου στη ΓΣΕΕ θα είμαστε δίπλα σου όποτε μας χρειαστείς.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΟΑΣΑ ΟΣΥ


Δημοφιλείς αναρτήσεις