Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΣΥ για τον Π. Στάθη



Αφού έλαβαν μέρος στη « φιέστα » με το λεωφορείο, κάνοντας βόλτα αιρετούς και δημότες, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για την τροποποίηση της γραμμής 324, προσπαθούν ρίχνοντας λάσπη να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντιδήμαρχος σε Δ.Σ του Δήμου ευχαρίστησε φίλους οδηγούς και συνδικαλιστές. 


Αλήθεια ποιους εξυπηρετείτε ; τους αιρετούς του Δήμου Παλλήνης, τη Διοίκηση ή τους οδηγούς που σας εκλέξανε κύριοι της ΔΑΣ ? 

Να σας θυμίσουμε ότι Π. Στάθης ήταν αυτός που από το καλοκαίρι μετά το συμβάν στο 301 που ήταν παρόν και πρότεινε στο συνδικάτο να διακοπεί η γραμμή λόγω επικινδυνότητας όπως και έγινε, κάνοντας αυτοψία αργότερα στο σημείο του 324 καθώς ζητήθηκε εκπρόσωπος, με την υπεύθυνη συγκοινωνιολόγο από τον ΟΑΣΑ, είχε απορρίψει την πρόταση της σημερινής τροποποίησης λόγω επικινδυνότητας.
Στο ίδιο συμπέρασμα που καταλήξατε κι εσείς με την δική σας αυτοψία, αφού πρώτα κάνατε ολόκληρη « φιέστα » σέρνοντας κατοίκους και αιρετούς με λεωφορείο στο σημείο, πράγμα που δεν έχει γίνει ξανά ποτέ. !

Ποιόν κοροϊδεύετε ; Τι σκοπούς εξυπηρετείτε ; 

Τολμάτε και καταγγέλλετε, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις του Συνδικάτου, προασπίζοντας και βάζοντας πλάτη στη Διοίκηση, ΟΑΣΑ και στο Δήμο Παλλήνης που ξεκίνησαν την τροποποίηση χωρίς να έχουν υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις, επικαλείστε έγγραφα δικά τους και όχι αποφάσεις του Συνδικάτου που απορρέουν από καταγγελίες οδηγών. Ιδίως επικαλείστε έγγραφα με ημερομηνίες προγενέστερες από την επιστολή του Συνδικάτου στις 23/02/2018 προς τους ΟΑΣΑ, ΟΣΥ και Δήμο Παλλήνης, που αναφέρει ότι εκκρεμεί η κατάργηση της διπλής διαχωριστικής γραμμής για την οποία συμφωνήσαν με ομόφωνη απόφαση όλοι οι συνδικαλιστές του Α/Σ Ανθούσας, εμείς παλεύουμε ακόμα και ως προς τον έλεγχο και την νομιμότητα της κατάργησης της από τον Δήμο Παλλήνης. 

Φανταζόμαστε ότι αν δεν ήταν και ο Π. Στάθης να ασκούσε πιέσεις έως σήμερα, θα είχατε συναινέσει να ανοίξει η γραμμή από την πρώτη στιγμή χωρίς την ολοκλήρωση των δεσμεύσεων του Δήμου, πράγμα που είχε γίνει και φαίνεται από τις ανακοινώσεις και τα έγγραφα του Συνδικάτου που καλεί τους οδηγούς να μην υλοποιήσουν την απόφαση του ΟΑΣΑ λόγω επικινδυνότητας ...

Εάν κόπτεστε τόσο πολύ για τους συναδέλφους, να είστε σίγουροι ότι το Συνδικάτο δεν θα αφήσει κανέναν συνάδελφο να τιμωρηθεί για τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης αναιρώντας τον θεσμό του συνδικάτου, εξάλλου αναφέρεστε σε κλήσεις σε απολογία με ημερομηνίες που ήταν εντός των ημερομηνιών των αποφάσεων του Συνδικάτου, θα πάνε κι αυτές στο καλάθι των αχρήστων όπως και της λεωφ. γραμμής 235 !

Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί ο Π. Στάθης καθώς έρχονται εκλογές και η τριετία που πέρασε γνωρίζετε πολύ καλά την καθημερινή του παρουσία στο αμαξοστάσιο, με συνεχής ενημέρωση των συναδέλφων ( φαίνεται και από τον πλήρη ενημερωμένο πίνακα της ΔΑΚΕ )  και όχι μόνο, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ήτανε παρόν σε όλα τα σοβαρά συμβάντα, περιστατικά όπως, τον εγκλωβισμό λεωφορείων γραμμή 314 και αυτοψία κατόπιν, σε περιστατικά που πήραν φωτιά λεωφορεία, σε σοβαρά τροχαία, σε ξυλοδαρμούς συναδέλφων και σε πολλές  αυθαιρεσίες της Διοίκησης όπως με την αιμοδοσία στους διαδρόμους των γραφείων που καταγγείλαμε και στην αποτροπή των παράνομων πειθαρχικών στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο κ.α.

Εσείς που ήσασταν ; όσο και να θέλετε να αποποιηθείτε τις ευθύνες δεν θα μπορέσετε, τα στοιχεία και τα γεγονότα σας διαψεύδουν και οι συνάδελφοι ξέρουν !

Σας αφήνουμε στον κατήφορο που έχετε περιέλθει, εμείς σε « φιέστες » δεν συμμετέχουμε και δεν κάνουμε συνδικαλισμό της « τραγιάσκας », είναι γνωστή η τακτική σας πριν από τις εκλογές του Συνδικάτου και ανά διαστήματα να λασπώνετε αυτούς που ανεβαίνουν πραγματικά στα μάτια των συναδέλφων ...

Επιτροπή ΔΑΚΕ ΟΑΣΑ - ΟΣΥ Α/Σ Ανθούσας
Τσιόρτας Κων/νος

Ήδη έως τις 23/2/18 το συνδικάτο μιλάει για την εκκρεμότητα στην διπλή διαχωριστική γραμμή



Δημοφιλείς αναρτήσεις