8° Τακτικό, Καταστατικό και Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΔΑΚΕ Ι.Τ



8° Τακτικό, Καταστατικό και Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΔΑΚΕ Ι.Τ.
16 & 17 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο "ELEFSINA HOTEL".
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας και τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας, με την Κυβέρνηση του 3ου σωρευτικά επαχθέστερου Μνημονίου να έχει, ήδη, συνομολογήσει και το 4ο αναλαμβάνοντας νέες καταστροφικές δεσμεύσεις χωρίς μάλιστα δημοκρατική νομιμοποίηση αφού ξεπερνούν το συνταγματικό της βίο, η ΔΑΚΕ Ι.Τ., η μεγάλη κοινωνικά φιλελεύθερη συνδικαλιστική παράταξη των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, θα πραγματοποιήσει το 8οΤακτικό της Συνέδριο στις 16 και 17 Ιουνίου στο ξενοδοχείο "ELEFSINA HOTEL( οδός Δήμητρος 55 & Ρ. Φεραίου - Ελευσίνα).
Στο Συνέδριο μας, βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας, θα συμμετάσχουν εκατοντάδες στελέχη της ΔΑΚΕ Ι.Τ. από όλη την Ελλάδα που εκπροσωπούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους του Ιδιωτικού Τομέα, σε κάθε γωνιά και χώρο δουλειάς της Πατρίδας μας.
Συνέδριο Αρχών και Θέσεων με επίκεντρο την κοινωνία των πολιτών και την ιδεολογία του ριζοσπαστικού κοινωνικού φιλελευθερισμού, του μόνου υπαρκτού και ασφαλούς δρόμου για μια αναπτυξιακή, παραγωγική και κοινωνικά δίκαιη υπέρβαση της κρίσης, και κρίσιμο διακύβευμα τον συντονισμένο αγώνα για την ουσιαστική θεμελίωση, ανοικοδόμηση και επανίδρυση της κοινωνικής οικονομίας της αγοράς, του πολιτικοοικονομικού υποδείγματος που μπορεί να συνδυάσει την οικονομική μεγέθυνση με την εργασιακή δικαιοσύνη, την προσέλκυση επενδύσεων με τη δημιουργία νέων αξιοπρεπών θέσεων εργασίας, την παραγωγή πλούτου με την αναδιανομή ευκαιριών, την κοινή προκοπή και ευημερία.
Συνέδριο Καταστατικό για την οργανωτική ανασυγκρότηση, ανανέωση και εξέλιξη της ΔΑΚΕ Ι.Τ. με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία και ενεργοποίηση των δομών της, την ακόμη πιο επιτυχή ανταπόκριση στη συνθετότητα των σύγχρονων προκλήσεων, τη διεύρυνση και μεγιστοποίηση της συνδικαλιστικής της παρέμβασης.
Συνέδριο Εκλογοαπολογιστικό με την αξιολόγηση του απολογισμού των πεπραγμένων της τελευταίας 4ετίας, την εκπόνηση και επικύρωση του Προγραμματισμού Δράσης της επόμενης περιόδου, την εκλογή Προέδρου και νέων Οργάνων που θα εγγυηθούν την ισχυροποίηση της υπεύθυνης φωνής μας.
Συνέδριο "βήμα" λόγου, εποικοδομητικού διαλόγου και συνάντησης με όμορες υγιείς παραγωγικές δυνάμεις και ρεύματα σκέψης μέσα από τη συμμετοχή και ζύμωση με εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας, του επιστημονικού χώρου και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Χριστιανοδημοκρατικών Συνδικάτων (EUCDW), της οποίας η Παράταξή μας αποτελεί αναγνωρισμένο πλήρες μέλος ενώ για πρώτη φορά Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ. έχει εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της EUCDW.
Ένα Συνέδριο που οφείλει να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας σελίδας στο "βιβλίο" των αγώνων της ΔΑΚΕ Ι.Τ. συνεχίζοντας τη διαδρομή καταξίωσης στη συνείδηση των εργαζομένων.
Οι Δακίτισσες και Δακίτες βρίσκονται σε θέσεις μάχης προκειμένου να μπει ένα οριστικό ΤΕΛΟΣ στην εποχή των μειωμένων προσδοκιών και των δυσβάσταχτων δεσμεύσεων.
Η ΔΑΚΕ Ι.Τ., επενδύοντας στη λύση και όχι στο πρόβλημα, με ρεαλιστικές θέσεις και εφαρμόσιμες προτάσεις ανοίγει ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στη συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μαζί αντιστεκόμαστε στις επιβαλλόμενες πολιτικές που φτωχοποιούν την κοινωνία, ποινικοποιούν ή καταδικάζουν την υγιή επιχειρηματικότητα, στοχοποιούν τη μεσαία τάξη, υπονομεύουν την ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση και δράση.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ & ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις