Ενέργειες για την παράνομη αναστροφή στο τέρμα της Λ/Γ 304



Μετά τις ενέργειες μας για να λυθεί το θέμα στην Λ/Γ 304 όπου το λεωφορείο αναγκάζεται να κάνει αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή ο ΟΑΣΑ έστειλε έγγραφο στον δήμο Σπατών - Αρτέμιδας για να βρεθούν τρόποι ώστε να είναι εφικτή η αναστροφή των οχημάτων.


  • Να σημανθούν οι χώροι αποβίβασης - επιβίβασης με κίτρινη διαγράμμιση σχήματος Π. Μήκος 18μ. και πλάτος 2,80μ. το πλάτος της κίτρινης γραμμής 0,20μ. και από τις δύο πλευρές της οδού.
  • Ενημερωτικές πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης λόγω αναστροφής λεωφορείου και πινακίδες αναγγελίας κινδύνου (Κ25)
  • Διακοπή της διπλής διαχωριστικής διαγράμμισης 
  • Τοποθέτηση ματιών γάτας (ανακλαστήρων) στην κρίσιμη περιοχή του τέρματος, οριοθετώντας τόσο τις άκρες του πλαισίου του χώρου του τέρματος όσο και το τμήμα της διπλής διαχωριστικής γραμμής πριν και μετά το σημείο εκτέλεσης της στροφής
Επίσης εξετάζεται η μεταφορά της αφετηρίας - τέρματος της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 323 στο τέρμα της Λ/Γ 305 στον Αγ. Νικόλαο

Πρότασή μας είναι να μπει φανάρι πριν και μετά το τέρμα όπου κάνει αναστροφή το λεωφορείο και με ειδικό μπουτόν π.χ. όπως αυτό που πατούν τα τρόλεϊ για το ρεύμα, ώστε όταν φτάνει το λεωφορείο στο χώρο αποβίβασης να ενεργοποιείται το φανάρι και να γίνεται η αναστροφή, επίσης διάβαση πεζών και από τις δύο πλευρές.







Δημοφιλείς αναρτήσεις